Ивайло Нойзи Цветков се съгласи на споразумение с прокуратурата по делото,

...
Ивайло Нойзи Цветков се съгласи на споразумение с прокуратурата по делото,
Коментари Харесай

10 месеца условно за Нойзи за каране пил

Ивайло " Нойзи " Цветков се съгласи на споразумение с прокуратурата по делото, което се води против него.

Така двете страни утвърдиха 10 месеца условно наказване с 3 години изпитателен период.

Наказанието включва и 1 година и 2 месеца без брошура.

На днешното първо и последно съвещание (като мине през съд, съглашението става дефинитивна влезнала в действие присъда, б.р.) съдът анулира паричната гаранция на журналиста и културолог - от 3000 лева

Отделно - дали автомобилът му ще бъде лишен в интерес на страната, Софийският областен съд ще се произнесе в друго дело, откакто прокуратурата го сезира. Но промененият през предходната година закон е еднопосочен в тази посока.

Припомняме, че журналистът беше арестуван да кара след приложимост на алкохол.

„ Много скърбя ”, сподели през днешния ден Ивайло Цветков пред медии, до момента в който чакаше да бъде напечатано съглашението, с цел да го подпише.  
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР